Ingrediënten
Magioni paprika pizzabodem (komt van de AH)
Mascarpone, 80g
Verse dille, handvol
Geraspte kaas (20+ of 30+), 30g
Rode ajuin, 1/2 stuk
Gele paprika, 1/2 stuk
Kersttomaten, 5 tal stuks
Gerookte zalm, 50g
Rucola, handvol
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220Ā°C.
Stap 2
Leg de pizzabodem onder bakpapier op een bakplaat en steek deze 3 minuten in de oven om voor te verwarmen.
Stap 3
Vermeng de mascarpone met de vers gesneden dille (je kan ook gedroogde dille gebruiken).
Stap 4
Snijd de groenten in stukjes.Besmeer de voorverwarmde pizza met het mascarponemengsel. Beleg met ajuin, tomaat en paprika. Bestrooi de pizza met de geraspte kaas.
Stap 5
Steek ongeveer 5 minuten in de oven.
Stap 6
Snijd de gerookte zalm in stukjes. Voeg deze nadien toe aan de pizza. Bestrooi wat rucola over het geheel.
Tip: indien je meer fan bent van een pizza met tomatensaus dan kan je de mascarpone steeds vervangen.